Är du i behov av att renovera eller bygga om? Stork Housing innehar en mångårig renoveringserfarenhet av hus, lägenhet, BRF och företagslokaler och erbjuder en bredd av tjänster inom bygg - allt från golvslipning och ommålning till avancerade ombyggnationer och köksrenoveringar.

Stork Housing har ett team av professionella och dedikerade hantverkare med de behörigheter som krävs för att vi ska kunna utföra alla typer av byggnadstjänster som du som kund kan tänkas behöva. Vi erbjuder tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar inom bygg, el och VVS samt städ och flytt och hjälper er dessutom med allt ifrån byggadministration och bygglovshandlingar till arkitektkontakter och konceptualiseringar.

Om du är intresserad av att få en prisuppskattning hjälper vi gärna till med en kostnadsfri offert och rådgivning. När du väl bestämt dig för att anlita oss bistår vi med en konceptualisering av ditt projekt och andra tips om så önskas. Därefter påbörjas själva arbetet och vi hjälper dig genom hela processen.

Eftersom våra hantverkare alltid är certifierade inom Säker Vatteninstallation , Golvbranschens våtrumskontroll (GVK) och Elsäkerhetsverket kan du känna dig trygg med att VVS-arbeten, tätskikt och elinstallationer utförs på rätt sätt.

Våra Tjänster

BADRUMSRENOVERING

TOTALRENOVERING

GOLV

ÖVRIGA TJÄNSTER

Tidigare projekt

Bli inspirerad av våra projekt

Efter många år i branschen har vi ett stort antal framgångsrika projekt i ryggen som vi då och då återvänder till för att hitta inspiration. Läs mer om och bli inspirerad av våra tidigare projekt.

Tidigare projekt

Att renovera gör skillnad

Före renovering

Innan renoveringen var köket i ett bra skick men hade svartglansiga luckor och en tråkig bänkskiva och behövde uppdateras med en modern touch. Kunden ville skapa känslan av ett platsbyggt kök där köket gick dikt i tak och vitvaror integrerades. Då en av de tidigare väggarna revs för att skapa en genomgående planlösning i rummet fick köket planeras om för att bibehålla funktionaliteten trots mindre antal väggskåp. 

Efter renoveringen

Köket byggdes på samma stommar men kläddes med nya mattgråa luckor och specialbeställda passbitar upp mot tak och mellan skåp för att skapa känslan av höjd och perfekt platsbygge. Bänkskivan byttes ut till skiva i marmor och kombinerades med stänkskydd ur samma stenblock. Mässingskran från Tapwell matchades med knopphandtag i mässing och samtliga vitvaror integrerades i köksinredningen bakom nya luckor. 

Vi hjälper dig att skapa något helt nytt och inspirerande av din bostad.

Anlitar ni oss på Stork Housing kan ni vara trygga med att arbetet utförs på ett kvalitetssäkrat arbetssätt och med ett resultat som baserats på god kunskap och känsla precis så som ni vill ha det. Alltid utan dolda kostnader och extraavgifter.

Certifierade hantverkare

Våra hantverkare har alla de certifikat som krävs för att arbeta med våtrum, el, VVS och måleri och vi utför löpande besiktningar av oberoende besiktningsmän genom hela renoveringen så att ni kan känna er trygga.

Vi håller koll

Vi övervakar och projektleder renoveringen så att ni kan tänka på annat. Som kund hos oss får ni löpande information om projektet och veckovisa statusrapporter.

Inga dolda kostnader

Företag i branschen har ibland lockpriser med dolda kostnader som först redovisas när slutfakturan kommer. Så jobbar inte vi. Vi har alltid ett fast pris utan dolda kostnader.

Kommendörsgatan 30
114 48 Stockholm
+46 70 499 30 07
info@storkhousing.se