Våra tjänster

Är du i behov av att renovera eller bygga om? Stork Housing innehar en mångårig renoveringserfarenhet av hus, lägenhet, BRF och företagslokaler och erbjuder en bredd av tjänster inom bygg – allt från golvslipning och ommålning till avancerade ombyggnationer och köksrenoveringar. Stork Housing har ett team av professionella och dedikerade hantverkare med de behörigheter som krävs för att vi ska kunna utföra alla typer av byggnadstjänster som du som kund kan tänkas behöva. Vi erbjuder tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar inom bygg, el och VVS samt städ och flytt och hjälper er dessutom med allt ifrån byggadministration och bygglovshandlingar till arkitektkontakter och konceptualiseringar. Om du är intresserad av att få en prisuppskattning hjälper vi gärna till med en kostnadsfri offert och rådgivning. När du väl bestämt dig för att anlita oss bistår vi med en konceptualisering av ditt projekt och andra tips om så önskas. Därefter påbörjas själva arbetet och vi hjälper dig genom hela processen.

Trapphusrenovering

Vi är experter på att renovera trapphus och hjälper er förening att arbeta fram ett tidstypiskt och passande trapphuskoncept utan extra kostnad. Kontakta oss idag för en offert på er trapphusrenovering.

Golvläggning

När det är dags att lägga nytt golv hjälper vi gärna till. Vi har lång erfarenhet av golvläggning och vet vad som krävs för att skapa golv som håller över tid. Kontakta oss för ett prisförslag.

Fönster & Fasad

Dåliga fönster är en stor energibov och det är därför viktigt att se över skicket på fastighetens fönster. Vi har lång erfarenhet av att byta och renovera fönster. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Takrenovering

När det är dags att lägga om taket på fastigheten hjälper vi gärna till. Vi har lång erfarenhet av att lägga om tegel och plåttak. Vi ser till att arbetet utförs snabbt och säkert.

Asbestsanering

Asbest är ett farligt och cancerframkallande ämne som återfinns i vissa äldre byggmaterial. Vi hjälper er att göra provtagningar och sanera asbest säkert och fackmässigt.

Portar & Dörrar

Vi är experter på montering av portar och säkerhetsdörrar och hjälper er att ta fram en säker och långsiktig lösning för er fastighet. Vi samarbetar med alla stora dörrtillverkare.

Certifierade hantverkare

Våra hantverkare har alla de certifikat som krävs för att arbeta med våtrum, el, VVS och måleri och vi utför löpande besiktningar av oberoende besiktningsmän genom hela renoveringen så att ni kan känna er trygga.

Vi håller koll

Vi övervakar och projektleder renoveringen så att ni kan tänka på annat. Som kund hos oss får ni löpande information om projektet och veckovisa statusrapporter.

Inga dolda kostnader

Företag i branschen har ibland lockpriser med dolda kostnader som först redovisas när slutfakturan kommer. Så jobbar inte vi. Vi har alltid ett fast pris utan dolda kostnader.

Offert - snabbt och enkelt

    Rulla till toppen