Säkerhetsdörrar Stockholm
Extra trygghet i er fastighet

Vi säljer och monterar säkerhetsdörrar i Stockholm

Säkerhetsdörrar skapar trygghet i hemmet och är något som ska prioriteras. Vi på Stork Housing rekommenderar alltid våra kunder att byta lägenhetsdörrar till säkerhetsklassade dörrar för att öka säkerheten i fastigheten. Vi hjälper er att hitta säkerhetsdörrar som uppfyller era behov.

Varför borde man ha en säkerhetsdörr?

 

En säker bostad är en trygg bostad. En säkerhetsdörr skapar trygghet i hemmet och bidrar även till ökad brandsäkerhet – Därför rekommenderar vi alltid att byta till en säkerhetsdörr. Bra säkerhetsdörrar ökar även boendekvalitén eftersom dörren stänger ute ljud och minskar lyhördheten mellan trapphus och lägenhet. Perfekt för boende i vår huvudstad Stockholm.

Att byta till en säkerhetsdörr alltid en bra investering enligt oss, vi tror att pengarna som investeras ökar lägenhetens värde många gånger mer och bidrar till att lägenheten blir mer lättsåld i framtiden.

Stork Housing hjälper bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i Stockholm att montera säkerhetsdörrar. Vi är totalentreprenören som hjälper er från upphandling till slutbesiktning. Säkerhetsdörrar är släta som standard men kan tillverkas efter önskemål med speglingar och snickerier för att bättre passa in i trapphuset. Vi hjälper er med måttning och design. 

När du beställer en säkerhetsdörr från oss i Stockholm

 
Här nedanför har vi sammanstället en kort guide för hur processen ser ut när boende i Stockholm beställer säkerhetsdörrar från oss:

1. Vi kommer ut och mäter era befintliga lägenhetsdörrar. När vi mäter vill vi gärna komma in och mäta både in och utsida för att vara säkra på att vi får rätt mått inför tillverkningen av säkerhetsdörrarna.

2. När allt är måttat kan vi ta fram ert fasta pris på säkerhetsdörrarna i en specificerad offert.

3. Säkerhetsdörrarna beställs och tillverkas.

4. När de nya säkerhetsdörrarna är tillverkade enligt era önskemål levereras de direkt till fastigheten. Vi demonterar och forslar bort de gamla lägenhetsdörrarna och de nya monteras av professionella och certifierade montörer.

5. Nya foder monteras och eventuella skador lagas.

Vi säljer och monterar säkerhetsdörrar till bostäder.

FÖRDELAR MED SÄKERHETSDÖRRAR

En säkerhetsdörr skapar inte bara en tryggare och bekvämare bostad utan är även en bra investering. Som bostadsrättsförening är det vanligt att dörrar ersätts med nya säkerhetsdörrar i samband med en trapphusrenovering. Att få ett tidstypiskt utseende på säkerhetsdörrarna är inte heller ett problem då de kläs med dekorlister. Det krävs ett tränat öga för att särskilja en säkerhetsdörr från en originaldörr när vi är klara. Men vilka är då de fördelarna våra kunder ser med nya säkerhetsdörrar? Här har vi listat de främsta fördelarna med nya säkerhetsdörrar:

Tryggare och säkrare hem

En av de främsta fördelarna med att installera en modern säkerhetsdörr från Daloc eller Proloc är säkerheten. Du skapar ett tryggare och säkrare hem för dig och din familj – något som är svårt att sätta ett pris på. En klassad säkerhetsdörr som är CE-märkt och certifierad hos t ex RISE är extremt svår att bryta sig in genom. Vi erbjuder endast certifierade säkerhetsdörrar från etablerade och ledande dörrtillverkare så som Proloc och Daloc.

Bättre boendemiljö

En annan fördel med att installera en säkerhetsdörr är att buller, stegljud och andra oljud från trapphuset stängs ute. Detta då våra säkerhetsdörrar har en mycket hög ljudisoleringsförmåga och karmtäthet. Många bostadsrättsinnehavare har idag en relativt tunn trädörr som är original från när huset en gång byggdes eller när trapphuset senast renoverades – på den tiden då säkerhetsdörrar inte fanns. Om du och din familj prioriterar en lugn och ostörd vardag borde ni fundera på att montera en ny säkerhetsdörr.

Brandsäkerhet

Om en brand bryter ut i någon av grannlägenheterna är en säkerhetsdörr en billig försäkring för hela bostadshuset för att inte branden ska sprida sig till närliggande bostäder. Brandklassningen på våra dörrar är IE80 vilket oftast är mer än tillräckligt för att brandkåren ska hinna till huset och hinna släcka branden innan den sprider sig. Bostaden blir mer av en egen brandcell än tidigare. Om er dörr har överljus kompletteras detta med brand och säkerhetsklassade glas på insidan. På så sätt bibehålls fina originaldetaljer i trapphuset trots att nya dörrar installerats.

Snabbt och certifierat montage

När vi utför ett montage av en ny säkerhetsdörr låter vi endast våra certifierade montörer utföra arbetet. Detta för att garantera ett förstklassigt slutresultat. Montaget är klart på en dag och i samband med arbetet ingår även bortforsling av den gamla dörren. När själva Säkerhetsdörren är på plats och tätad monteras nya dörrfoder. Om dörren är beställd med tillägg så som en tidstypisk in och utsida monteras paneler och lister på säkerhetsdörrens utsida av en av våra finsnickare. Dörrblad slätmålas eller ådermålas av en professionell målare från oss. När allt är klart monteras alla nya beslag så som ringklocka, trycke, och låskåpor etc. Vid leverans sitter tillfälliga beslag för att inte skada de som är beställda med dörren. Om kunden valt digitalt lås eller digitalt titthål monteras även detta.

Vanliga frågor om säkerhetsdörrar i Stockholm

En säkerhetsdörr är en typ av dörr som är tillverkad för att ge en extra säkerhetsnivå i hemmet eller på företaget. De är oftast tillverkade av stål eller något annat starkt material och kan ha särskilda funktioner en vanlig dörr sällan kan erbjuda. Det kan exempelvis handla om förstärkta gångjärn och lås, men också att stänga ute oljud och buller.

Vi har många utav våra bästsäljare på lager och kan leverera på ca 2-3 veckor från bekräftad beställning beroende på antal beställa dörrar och köade montage. Om dörrarna specialtillverkas kan leveranstiden öka till mellan 8-12 veckor.
Ja, våra Säkerhetsdörrar finns även som pardörrar. Pardörrar kan även byggas med speglade utsidor för att få ett tidstypiskt utseende.

Säkerhetsdörrar Stockholm - Sänk er försäkringspremie

Det är vanligt att man får rabatt på sin hemförsäkring om man har en säkerhetsdörr installerad i sin bostad. Detta beror på att en säkerhetsdörr minskar risken för inbrott och stöld, vilket i sin tur leder till att försäkringsbolaget inte behöver betala ut ersättning för stulna eller skadade föremål.

Rabatten kan variera beroende på försäkringsbolaget och på typen av säkerhetsdörr som är installerad. Vissa försäkringsbolag erbjuder rabatter på upp till 20% på hemförsäkringen medan andra erbjuder en mindre rabatt.

Kontakta oss för att köpa och installera säkerhetsdörrar i Stockholm!

Flera fördelar med säkerhetsdörrar för BRF och fastighetsägare

Säkerhetsdörrar erbjuder flera fördelar för både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, bland annat: 

  • Minskad risk för inbrott och stöld
  • Ökad trygghet för boende
  • Mindre slitage på fastigheten
  • Bättre energieffektivitet.

VI HJÄLPER TILL MED PRIS PÅ SÄKERHETSDÖRRAR

    Rulla till toppen