Fönsterrenovering Stockholm

Förläng dina fönsters livslängd – fönsterrenoveringar av högsta kvalitet. Vi utför fönsterrenoveringar och fönsterbyten åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm.

När det är dags att renovera eller byta era fönster ska ni kontakta oss på Stork Housing. Vi har erfarna hantverkare och målare samt egen verkstad dit vi fraktar och gör iordning alla fönsterbågar innan vi återmonterar dessa.

Anlita oss för din fönsterrenovering i Stockholm. Har färgen flagnat, fönsterkittet spruckit eller röta missfärgat fönsterbågarna? Stork Housing tar hand om dina fönster, återställer finish och utseende och säkerställer fönstrets alla funktioner. Att renovera fönstren ger inte bara fastigheten en ny fräschör, interiört som exteriört, utan minskar även värmeläckage vilket innebär minskade kostnader för uppvärming. Väljer du dessutom att renovera istället för att byta ut bevarar du automatiskt husets ursprungliga karaktär. När det är dags att renovera dina fönster kan det vara skönt att veta att du anlitar ett företag som är kompetent och tryggt. Stork Housings hantverkare är certifierade och har lång erfarenhet av arbete med fönsterrenovering, målning, snickeri och tätning. Vi erbjuder tjänster till privatpersoner, fastighetsägare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd. Om du representerar en styrelse eller som privatperson är intresserad av att få en prisindikation på vad en fönsterrenovering kommer att kosta hjälper vi gärna till med en kostnadsfri offert och rådgivning. När ni bestämt er för att anlita oss tar vi fram en tidsplan och hjälper till med färg- och materialval om så önskas. Därefter påbörjas själva arbetet och hjälper dig genom hela processen.

Vad vi kan göra vid en fönsterrenovering

  • Borttagning av tjocka färglager och förnyelse av färgtyper som är olämpliga.
  • Underhållsarbete av äldre fönster för att underlätta för framtida underhåll.
  • Byte av trasiga/rostiga beslag.
  • Ommålning av fönsterram, fönsterkarm och nisch.

Offert - snabbt och enkelt

    Rulla till toppen