Om Oss

FM Stork Housing AB är en skandinavisk byggfirma som sedan 2012 har levererat byggtjänster till hem och företag. Vårt mål är att alltid arbeta för ett resultat med känsla för detaljer och med ett ständigt fokus på kunden. Vår ambition är att vara Stockholms kunnigaste och tryggaste byggfirma för små och medelstora byggprojekt och det självklara valet för såväl privatpersoner som företag. Stork Housings koncept baseras på ett framåtsträvande arbetssätt med en grund uppbyggd på en positiv och stark entreprenörskultur.

"Vi drivs av att skapa snygg, hållbar design och tillsammans med vår erfarenhet förverkligar vi dina visioner. Vi vill vara det trygga och långsiktiga alternativet som inspirerar och hjälper kunderna att förnya sina hem och miljöer. "

AFFÄRSIDÉ

Stork Housing ska vara det självklara valet när det gäller byggtjänster i Stockholm med omnejd. Vi vänder oss till den kvalitetsmedvetna kunden som vill känna sig trygg med ett perfekt och välarbetat resultat. Vår styrka är att vi är lyhörda för kundens önskemål och förstår att det är detaljerna, dialogen och planeringen bakom som är avgörande för ett perfekt slutresultat. Vi tror att det är därför våra kunder rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Anlitar man Stork Housing ska man känna sig trygg med att resultatet blir som man förväntat sig och att det är ordning och reda på arbetsplatsen – detta för allas trevnad och för ett smidigt projekt.

VISION

Stork Housing ska inspirera kunderna att förnya sina hem och miljöer. Stork Housing tar reda på vad kunderna vill ha och tillgodoser deras behov med personliga, stilsäkra och kvalitativa byggnationer. Stork Housing ska erbjuda den bästa totalupplevelsen inom byggbranschen – från kundens första kontakt till dess att projektet tagits i hamn. Våra kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna.
Stork Housing är det trygga, kvalitetsmedvetna och professionella alternativet som kunderna litar på och vill komma tillbaka till.

Stork Housing bygger om

FÖRETAGSINFORMATION

FM STORK HOUSING AB
Organisationsrummer: 556911-9703

Kontakta oss: +46 70 499 30 07  |  INFO@STORKHOUSING.SE
Besöksadress: KOMMENDÖRSGATAN 30  |  114 48 STOCKHOLM

Tidigare projekt

Bli inspirerad av våra projekt

Efter många år i branschen har vi ett stort antal framgångsrika projekt i ryggen som vi då och då återvänder till för att hitta inspiration. Läs mer om och bli inspirerad av våra tidigare projekt.

Tidigare projekt

Kommendörsgatan 30
114 48 Stockholm
+46 70 499 30 07
info@storkhousing.se