Trapphusmålning Malmö
Vi skapar en välkomnande känsla

Auktoriserade målare med trapphus som specialitet

Trapphuset är det första som möter gäster och boende i en fastighet. Det spelar därför också en avgörande roll för trivseln och grannsämjan. Hur ser det ut i ert trapphus? Vi har specialiserat oss på trapphusmålning i Malmö och kan hjälpa er att nå nya höjder och skapa en både välkomnande och inbjudande entré för er.

Vårt team av färgsättare, målare, finsnickare och dekorationsmålare står redo att hjälpa er och med varsam hand skapa ett trapphus som verkligen skapar skillnad i vardagen. Låter detta intressant?

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen!

"Vi skapar tidsenliga trapphus som ökar värdet på era bostäder."

Trapphusmålning Malmö - en sund investering

Att anlita oss för en trapphusmålning är en investering – på flera olika sätt. Det handlar bland annat om att ytskikt och andra detaljer slits och tar stryk, något som innebär att man också – som en del av underhållet – måste fräscha upp dessa detaljer för att förlänga deras livslängd.

Det handlar också om trivsel och grannsämja. Ett fräscht och inbjudande trapphus gör att de boende i fastigheten trivs bättre och att de också gör det lilla extra för att hålla rent och snyggt. Detta skapar en bättre grannsämja och leder till en välmående BRF där alla trivs med varandra.

Trapphusmålning Malmö - en ekonomiskt vinst

Vad är det första gästerna ser när de ska besöka någon i er fastighet? Trapphuset. Det blir också en fråga som är avgörande för det viktiga första intrycket man får – och det är något som i slutändan kan gynna den enskilde bostadsrättsinnehavaren.

Ska en person sälja sin bostad i framtiden kommer ett fräscht och inbjudande trapphus att spela en avgörande roll kring huruvida en budgivning tar vid. En spekulant köper inte enbart en lägenhet – han köper en helhet där allt från utemiljöer, trapphus och exempelvis tvättstuga spelar roll. Ett bra första intryck kan i slutändan leda till ett högre slutpris!

Vi tar oss an alla projekt med varsam hand

Vi har lång vana av trapphusmålning i Malmö och kan ta oss an alla typer av uppdrag – hos både BRF:er, fastighetsägare och företag. Vi arbetar alltid med varsam hand och med respekt för den arkitektoniska stil som finns i fastigheten.

Målet är inte att vi ska sätta ett eget avtryck – målet är att skapa ett trapphus där saker som tidstypiska detaljer och om att exempelvis bevara historiska miljöer alltid står i centrum. Vårt team arbetar tätt tillsammans och vi jobbar alltid för att skapa mervärden för våra kunder.

Ett tätt samarbete med beställaren

Vi arbetar alltid med att skapa öppna, raka kanaler för kommunikation med våra kunder. Dels så innebär detta att missförstånd kan undvikas – och dels så leder det oss också fram till ett resultat som ligger i linje med de unika krav, behov och önskemål som finns.

Samtidigt är vi också kreativa och kan presentera egna lösningar för våra kunder – något som i slutändan också kan innebära ett snyggare trapphus till lägre priser. Vi presenterar alltid olika förslag och diskuterar fram det alternativ som passar bäst tillsammans med kunden.

Trapphusmålning Malmö - vi skapar en helhet

I samband med att vi anlitas för en trapphusmålning går vi igenom allt från golv till tak. Det handlar inte enbart om ny färg på väggar, detaljer och andra ytskikt – det handlar även om rätt belysning och om att skapa rätt känsla utifrån den inneboende arkitektur som finns i fastigheten.

Ett nymålat trapphus kan kännas tris och lugubert om det exempelvis saknas rätt belysning. Vi arbetar alltid med tanken på att skapa en helhet där både funktion och estetik går hand i hand. Ingenting lämnas åt slumpen – alla detaljer ska följa en röd tråd och leda till en inbjudande helhet.

Trapphusmålning i Malmö utförd åt BRF

Vi arbetar effektivt och med kunden i centrum

Oavsett hur ett trapphus är uppbyggt och oavsett hur pass omfattande projekt det handlar om så kommer vårt arbete att påverka de boende. Vi försöker alltid att minimera vår påverkan på de boende i fastighetens vardag. Vilket innebär att vi alltid plockar undan, att vi alltid sätter ur varnande texter och att vi tydligt informerar om vad som sker – och vad som kommer att hända.

Att vi har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans gör att vi också arbetar effektivt. Det innebär att vi håller den tidsplan vi kommit överens om – och givetvis också det pris vi har avtalat.

Referenser – vi har nöjda kunder

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Vi har genom åren byggt upp ett stort nät av nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare. Det är vi stolta över och vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra referenser. Givetvis så kan vi även visa upp inspirerande bilder från våra tidigare projekt och ge lite smakprov på våra kunskaper inom trapphusmålning.

En trapphusmålning är en investering rent pengamässigt och vårt mål är alltid att det ska vara en lönsam sådan för våra kunder. Vi skapar snygga, funktionella och hållbara lösningar. Målet är att ert trapphus ska se lika snyggt ut och vara lika inbjudande om tio år som det är den dagen vi slutfört vårt jobb. Välkommen till oss!

Frågor och svar om målning av trapphus

Här kan du läsa vanliga frågor och svar om trapphusmålning:

Dagens färger är säkra och det är viktigt både för de som kommer att vistas i trappuppgången och beröra väggar såväl som för målaren som ska hantera färgerna dagligen. Alla färger som vi på Stork Housing målar våra trapphus med är vattenbaserade och 100% giftfria. Vi handlar allt vårt målerimaterial från Caparol.

Många tycker om ljusa vita färger men nackdelen med dessa kan vara att de lätt ser smutsiga ut. För att hitta rätt nyans kan det också vara viktigt att beakta färg på lister, golv och möblemang.

Man måste inte måla taket i trappuppgången men det är att rekommendera. Om väggarna är nymålade och taket inte är det kan det lätt se lite märkligt ut.

Offertförfrågan på trapphusmålning

    Rulla till toppen