VÅRA REFERENSPROJEKT

Vi har hjälpt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att förverkliga byggprojekt runt om i Stockholm.

Stork Housing har lång erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med allt från trapphusrenoveringar till tak- och fasadarbeten.

Vår affärsidé är att vara det självklara förstahandsvalet för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar när det kommer till ROT-projekt inom fastigheten. Vi hjälper även till med rådgivning och konceptualisering av trapphus och entréer. På denna sidan har vi samlat några utav våra referenser.

URVAL AV REFERENSER

BRF Ingemar 5

Trapphusrenovering

Stork Housing fick möjlighet att hjälpa Bostadsrättsföreningen Ingemar 5 med deras trapphusrenovering. Arbetat omfattade ommålning av tre trapphus i tre kulörer.

Be om referens

BRF Härden 104

Golvläggning och måleri

Stork Housing fick förtroendet att hjälpa Bostadsrättsföreningen Härden 104 i Farsta med omläggning av korridorsgolv samt måleri av korridorsväggar. För att skapa ett bra underlag för det nya korridorsgolvet flytspacklades golven.

Be om referens

BRF Södersol

Asbestsanering och golvläggning

Bostadsrättsföreningen Södersol i Stockholm kontaktade oss på Stork Housing då föreningen misstänkte att det fanns asbest i svartlimmet under plastmattan i samtliga allmänna ytor. Vi hjälpte föreningen med asbestprov, samt att koordinera evakueringen av de boende med tillfälliga bostäder under saneringsarbetet. Vi sanerade våning för våning vilket innebar att övriga våningsplan inte påverkades av saneringsarbetet. Alla korridorsgolv sanerades, flytspacklades och nytt slitstarkt linoleumgolv lades i ett rutmönster.

Be om referens

BRF Muttern 9

Trapphusrenovering

Stork Housing fick möjlighet att hjälpa Bostadsrättsföreningen Muttern 9 med deras trapphusrenovering. Arbetat omfattade ommålning av trapphus i tre kulörer, golvslipning och installation av nya armaturer. I samband med arbetet hjälpte vi även föreningen att lägga nytt golv och byta avloppsstammar i tvättstugan. Resultatet blev väldigt bra och trapphuset återfick dess forna glans med en touch av nutid med designade armaturer.

Be om referens

BRF Porslinsbruket 22

Trapphusrenovering

Vi hjälpte BRF Porslinsbruket med att renovera två trapphus med totalt 18 våningar, 90 dörrar och två hissar. Stork Housing arbetade fram ett koncept för trapphuset med en palett, armaturer och övrig dekoration. Målsättningen var att skapa en inspirerande entré och ett ljusare trapphus, något som vi anser att vi lyckades med. Den nya armaturen i huset resulterade även i minskad energiförbrukning.

Be om referens

Nybrogatan 57

Lokalrenovering

Vi hjälpte High Society med att bygga deras nya frisörsalong på Östermalm. Tidigare var det en restaurang i lokalen och alla ytskikt gjordes därför om. En ny toalett, ventilation och kök byggdes. Se till att titta in om ni har vägarna förbi.

Be om referens

Offert - snabbt och enkelt