Totalrenovering

När det är dags för en totalrenovering av din bostad eller företagslokal hjälper vårt dedikerade team av hantverkare er. Vi är certifierade inom el, VVS och våtrum samt har lång erfarenhet inom området. Vi sköter allt från projektplanering och projektledning till inköp så att ni kan tänka på annat.

En totalrenovering är ofta ett komplext och omfattande projekt att ta sig an då det innefattar många moment som man måste ta hänsyn till. Eftersom man ofta renoverar kök, badrum och samtliga ytskikt samtidigt som el och VVS är det viktigt att känna en trygghet till byggfirman man anlitar. Vi på Stork Housing har genomfört ett stort antal totalrenoveringar och är experter på att planera om bostäder och lokaler för att skapa effektivare ytor. Vi arbetar med hantverkare som har lång erfarenhet inom branschen och innehar full behörighet inom el, VVS och våtrum.

Om du är intresserad av att veta vad din totalrenovering kommer att kosta hjälper vi gärna till med en kostnadsfri offert och rådgivning. När du väl bestämt dig för att anlita oss tar vi fram en tidsplan över projektet och bistår med färg- och materialvalsråd samt upprättar 3D-renderingar av utvalda delar för att skapa en bild av slutresultatet. Därefter påbörjas själva renoveringen och vi hjälper dig genom hela processen.

Eftersom våra hantverkare alltid är certifierade inom Golvbranschens våtrumskontroll (GVK)Säker Vatteninstallation och Elsäkerhetsverket kan du känna dig trygg med att tätskikt, VVS-arbeten och elinstallationer utförs på rätt sätt.

Vi hjälper dig med din totalrenovering så att du kan fokusera på annat.

Anlitar du oss på Stork Housing kan du vara säker på att du får ett resultat av högsta kvalitet med ett arbete som är rätt utfört och precis så som du vill ha det - alltid utan dolda kostnader och extraavgifter.

Certifierade hantverkare

Våra hantverkare har alla de certifikat som krävs för att arbeta med våtrum, el och VVS och vi utför löpande besiktningar av oberoende besiktningsmän genom hela renoveringen så att du kan känna dig trygg.

Vi håller koll

Vi övervakar och projektleder renoveringen så att du kan tänka på annat. Som kund hos oss får du löpande information om projektet och veckovisa statusrapporter.

Inga dolda kostnader

Företag i branschen har ibland lockpriser med dolda kostnader som först redovisas när slutfakturan kommer. Så jobbar inte vi. Vi har alltid ett fast pris utan dolda kostnader.

Före- och efter totalrenovering

Före renovering

Innan totalrenoveringen av lägenheten påbörjades bestod samtliga golv av trestavsparkett och väggarna var vitmålade med strukturtapet.

Totalrenovering Totalrenovering av lägenhet
Efter renoveringen

Stork Housing flytspacklade samtliga golv för att jämna ut och nya furuliljor monterades och hårdvaxades med en vitpigmenterad vax. Väggar och tak spacklades och slipades och limmades med microlitväv för att skapa perfekta ytor.

Rabatter till våra kunder

Vi erbjuder alla våra kunder rabatter på golv, färg, kakel, klinker och badrumsinredning genom alla våra samarbetspartners.

Läs om våra samarbetspartners

När du väljer att totalrenovera med oss på Stork Housing kan du vara säker på att du får ett resultat som håller måttet. Vi erbjuder dig kompetenta hantverkare med erfarenhet och projektleder arbetet från start till slut. 

Våra projektledare finns alltid tillgängliga för våra kunder under projektets gång och driver projektet i hamn från dag ett så att du som kund kan fokusera på annat. Vi strävar efter en tydlig kunddialog och sänder veckovisa statusuppdateringar samt utarbetar unika 3D-visualiseringar och konceptualiseringar för dig som kund så att du ska känna att arbetet är anpassat efter just dina förutsättningar och visioner.

En genomtänkt ombyggnation som skapar värde

Stork Housing ger dig ett projekt baserat på erfarenhet kombinerat med genomtänkta ombyggnationer för att skapa ett optimalt värde av din renovering. 

Renoveringar av badrum
 • Rivning av befintligt badrum
 • Gjutning av nytt fall
 • Kaklade väggar
 • Klinker på golv
 • Montering av inredning
 • Nya rördragningar
 • Nya elinstallationer
Ytskikt och el
 • Rivning av tapet
 • Bredspackling och slipning
 • Limning av microlitväv
 • Grund- och finishmålning
 • Golvläggning och golvslipning
 • Eldragningar till ny elcentral
 • Byte av elkontakter och strömbrytare
Renovering av kök
 • Rivning av befintligt kök
 • Montering av nytt kök
 • Montering av stänkskydd
 • Montering av bänkskiva
 • El och VVS-installationer
Projektledning
 • Detaljerad arbetsbeskrivning
 • Planering av ny planlösning
 • Materialval och kulörval
 • 3d Visualisering av nytt badrum/kök
 • Inköp av material
 • Projektledning med veckovis avstämning
 • Slutbesiktning
 • Slutstäd

Renoveringsbloggen

Inspireras av våra inlägg om renovering

Trapphusrenovering utförd i Stockholm av FM Stork Housing ProjektTrapphusrenoveringar
augusti 22, 2018

Trapphusrenovering St Eriksgatan 71

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 22  på Sankt Eriksgatan 71 i Stockholm valde att anlita oss för deras totalrenovering av två trapphus. Vi började med att sätta ihop ett koncept som…
Projekt
augusti 1, 2018

Nybrogatan 57

Totalrenovering av lokal på Östermalm. Vi fick i uppdrag att bygga om en restaurang till en exklusiv hårsalong. Lokalen var utrustad med ett gammalt industrikök och en stor ventilation som…
Totalrenovering Stork Housing Projekt
juli 31, 2018

Fleminggatan 32

Lägenheten på Fleminggatan 32 totalrenoverades av oss på Stork Housing och omfattade allt från flytt av kök till byggnation av Walk-in Closet i sovrum. Eftersom lägenheten var dåligt planerade men…

Tag reda på vad din totalrenovering kostar.

Få pris på din totalrenovering inom 24 timmar.

Per SKund

“Stork Housing har renoverat badrummet hemma hos oss i Nacka och vi är jätte nöjda med resultatet. Det var inte den billigaste offerten vi fick in men eftersom vi fått rekommendationer från vänner valde vi att gå vidare med just Stork Housing. Kan varmt rekommendera!”

Eva NKund

“Vi anlitade Stork när vi hade köpt en ny lägenhet och badrummet skulle renoveras. Min syster hade använt företaget tidigare och var väldigt nöjd. Jag och min man kan bara hålla med. Allt var strukturerat och välplanerat och deras projektledare hjälpte oss med allt från början till slut. Resultatet är riktigt bra och jag rekommenderar Stork till alla som ska bygga om. Tack!”

Ann-Charlotte JKund

“Jag är väldigt nöjd med mitt badrum och kan verkligen rekommendera Stork Housing. Allt blev väldigt fint när allt var på plats och planeringen med tvättmaskinen inbyggd under kommoden blev toppen. ”

Samir MKund

“Killarna på Stork Housing kan sin grej. Jag och min tjej har använt Stork Housing två gånger i våra renoveringar och kan verkligen rekommendera företaget till alla som söker efter en seriös byggfirma i Stockholm. Tack för all hjälp. ”

Patrik ÖKund

“Ett proffsigt bemötande från första besöket där killarna från Stork Housing gick igenom i detalj med oss hur allt skulle gå till och vad vi skulle förbereda.
Badrumsrenoveringen utfördes också mycket professionellt.
Vi stördes minimalt under arbetets gång och återkommer gärna till Stork Housing om vi ska renovering i vår lägenhet igen.”