Takrenovering

Vi utför takläggningar och takrenoveringar professionellt och fackmannamässigt i Stockholm.

Vi utför takläggning, takrenoveringar och andra typer av takarbeten i hela Stor-Stockholm. Våra takläggare har lång erfarenhet av att lägga om allt från tegel till plåt och vi prioriterar taksäkerhet samt en trygg arbetsmiljö för våra takläggare och beställare. Med oss får ni alltid lång garanti på utförda arbeten och monterade material.

Stork Housing är det trygga och säkra valet av takläggare i Stockholm. Vi renoverar, byter, lägger och underhåller tak året om och vet vad som krävs för ett långsiktigt hållbart resultat. De material vi använder är certifierade och framtagna för att tåla det svenska klimatet. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i Storstockholm.  Takläggning är ett hantverk som kräver planering. Våra takläggare har arbetet i branschen i över 15 år.

 

Våra kunder rekommenderar oss!

 

Efter många år i branschen har vi tillsammans med våra hantverkare skapat oss ett gott rykte. Vi är stolta över att ha många nöjda kunder och garanterar alltid ett fackmässigt resultat. Vi använder material som är 

Takrenovering och taksäkerhet för nya tak

 

Takrenovering av befintliga tak utförs också av oss på Stork Housing oberoende av vilket takmaterial som legat sedan tidigare; shingeltak, plåt, papp, tegel eller stålplåt – vi lägger om alla typer av tak. På fastigheter runt om i Stockholm ligger idag tak som kan behöva lite kärlek. Då är en takrenovering det enda rätta valet. Olika takmaterial passar bättre in i vissa situationer men allt handlar i slutändan om hur man vill att taket ska se ut. Är det ett tegeltak eller plåttak som passar bäst på fastigheten? Vi använder en takplåt som är mycket slittålig, hållbar och väderbeständig, något som passar bra in i det svenska klimatet. Det samma gäller för vår ytpapp. Det som våra kunder efterfrågar mest när det kommer till takrenoveringar är tegel. Tegeltak är en gammal klassiker som fungerar lika bra idag som det gjorde för 100 år sedan och ger ett kraftfullt och underhållsfritt skydd med ett stilrent takutseende.

 

Vi erbjuder förutom alla olika typer av tak även ett stort utbud av taktillbehör och tjänster.

Offert - snabbt och enkelt


Scroll to Top