SÄKERHETSDÖRRAR

Vi säljer och monterar säkerhetsdörrar från alla ledande dörrtillverkare.

Säkerhetsdörrar skapar trygghet i hemmet och något som ska prioriteras. Vi på Stork Housing rekommenderar alltid våra kunder att byta lägenhetsdörrar till säkerhetsklassade dörrar för att öka säkerheten i fastigheten. Vi hjälper er att hitta säkerhetsdörrar som uppfyller era behov. 

En säker bostad är en trygg bostad. En säkerhetsdörr skapar trygghet i hemmet och bidrar även till ökad brandsäkerhet – varför vi alltid rekommenderar våra kunder att byta till en säkerhetsdörr. Bra säkerhetsdörrar ökar även boendekvalitén eftersom dörren stänger ute ljud och minskar lyhördheten mellan trapphus och lägenhet.

Att byta till en säkerhetsdörr är enligt oss en bra investering och vi tror att pengarna som investeras ökar lägenhetens värde många gånger mer och bidrar till en mer lättsåld lägenhet.

Stork Housing hjälper bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare att montera säkerhetsdörrar. Vi är totalentreprenören som hjälper er från upphandling till slutbesiktning. Säkerhetsdörrar är släta som standard men kan tillverkas efter önskemål med speglingar och snickerier för att bättre passa in i trapphuset. Vi hjälper er med måttning och design. 

Här nedanför har vi sammanstället en kort guide för hur processen ser ut:

1. Vi kommer ut och mäter era befintliga lägenhetsdörrar. När vi mäter vill vi gärna komma in och mäta både in och utsida för att vara säkra på att vi får rätt mått inför tillverkningen av säkerhetsdörrarna.

2. När allt är måttat kan vi ta fram ert fasta pris på säkerhetsdörrarna i en specificerad offert.

3. Säkerhetsdörrarna beställs och tillverkas.

4. När de nya säkerhetsdörrarna är tillverkade enligt era önskemål levereras de direkt till fastigheten. Vi demonterar och forslar bort de gamla lägenhetsdörrarna och de nya monteras av professionella och certifierade montörer.

5. Nya foder monteras och eventuella skador lagas.

Vi säljer och monterar säkerhetsdörrar till bostäder.

VI HJÄLPER TILL MED PRIS PÅ SÄKERHETSDÖRRAR


Scroll to Top