Vi skapar fantastiska trapphus som man längtar hem till.

Vi hjälper er från idé till slutbesiktning när det kommer till trapphusrenoveringar och ommålningar. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder för att skapa trivsamma och inspirerande trapphus. Bakom oss har vi ett team av proffs inom allt från marmorering, målning, bygg och el. Våra projektledare är utbildade och erfarna inom just trapphusrenoveringar så att ni kan känna er extra trygga med att ni får ett garanterat fackmässigt resultat.

  Förbättra boendemiljön

  Trapphusrenoveringar ökar trivsamheten i ett trapphus och boendemiljön blir förhöjd av rena och fina ytskikt och rätt belysning.

  Öka värdet på bostäderna

  Utförs trapphusrenoveringen på rätt sätt kan den bidra till ökade värden på bostäderna i huset eftersom det skapar en ”här vill jag bo”-känsla. 

  Minska slitaget

  Trapphus som är renoverade med moderna och slitstarka ytskikt leder till minskat slitage och boenden blir mer hänsynstagande.

  "Vi skapar tidsenliga trapphus som ökar värdet på era bostäder."

  En värdefull investering för alla i huset.

  Fastighetens entré och trapphus är det första och sista en besökare ser. En besökare kan t ex vara vänner och familj, men även potentiella köpare av Din bostadsrätt. Om man har för avsikt att sälja sin bostad någon gång i framtiden menar vi att det är värdehöjande att ha ett vackert och välskött trapphus så att det sista intrycket köparen bär med sig är att ”här skulle man vilja bo!”. Den känslan försvinner dessvärre om ett trapphus är slitet och dunkelt – även om bostadsrätten i sig är fin. Rätt färgsättning, mattor och belysning gör skillnad.

  Efter många år i branschen kan vi helt enkelt gå i god för att en trapphusrenovering i de fall det utförs med varsamhet och med stil är en värd investering för alla i huset – även för de som vill bo kvar länge.

  Personlig rådgivning och projektledning av oss.

  När ni anlitar oss på Stork Housing kan ni bara lutar er tillbaka och fokusera på det viktiga i livet. Vi sköter allt och ser till att ni får löpande statusuppdateringar om hur projektet fortlöper. Våra projektteam inkluderar allt från arkitekter, målare, snickare, elektriker och dekorationsmålare så att ni kan känna er trygga med att arbetet utförs av proffs. Våra kunder tilldelas en egen projektledare som är med från idé till slutbesiktning och återbesök. Oss kan ni lita på.

  Referenser

  Trapphusmålning Stockholm Stork Housing

  BRF ROSLAGSBANAN

  Vi hjälpte BRF Roslagsbanan att förvandla deras funkistrapphus till ett trapphus med tidstypiska inslag med modern touch.

  BRF KULLEN

  Vi hjälpte BRF Kullen på Östermalm att renovera och måla om trapphuset i tidstypisk stil med en palett som lyfte kolmårdsmarmorgolven.

  BRF KIKAREN 9

  Vi hjälpte BRF Kikaren 9 att renovera och skapa en tidstypisk entré med en bröstpanel i trä som ådermålades för att skapa en effektfull entréupplevelse.

  Offert - snabbt och enkelt

   Rulla till toppen