Trapphusrenovering med Stork Housing

När det är dags för en trapphusrenovering hjälper vi gärna till från början till slut. Vi är Stockholms främsta totalentreprenör inom området och vi brinner för att skapa inspirerande trapphus med det lilla extra. Sedan starten 2012 har vi hunnit hjälpa många bostadsrättsföreningar med att skapa tilltalande trapphus med det lilla extra.

En trapphusrenovering kan göra stor skillnad, inte bara för intrycket utan även för värdet på bostäderna i huset. På grund av detta anser vi att en trapphusrenovering bör ses som en investering snarare än en onödig kostnad. Trapphusrenoveringar utförda på rätt sätt skapar en behagligare och mer inspirerande omgivning för de boende och personer som vistas i trapphuset värnar ofta mer om ett fint trapphus jämfört med ett slitet trapphus. Trapphusmåleri utfört av Stork Housing för BRF Muttern 9 i Stockholm

Varför renovera trapphuset?

Vi kommer dagligen i kontakt med fastigheter med slitna och nedgångna trapphus och korridorer.

Oftast tänker man inte så mycket på trapphuset, men det är ett utrymme du befinner dig i flera gånger per dag. Eftersom många människor rör sig i trapphusen, saker flyttas in och ut, och smuts kommer in från gatan slits trapphus snabbt. Det är många trapphus som förfaller och går långt över dess bäst föredatumet innan dessa renoveras

Att komma hem till ett trapphus som är helt och rent, ljust och luftigt och som är fint att titta på gör verkligen skillnad för dig som boende, men även för alla som kommer på besök. 

Vi vågar även påstå att ett nyrenoverat trapphus ökar värdet på lägenheterna. Bara det kan vara en anledning i sig varför man ska renovera trapphuset.

Hur går en trapphusrenovering till?

När vi på Stork Housing renoverar trapphus gör vi det på ett metodiskt sätt så att de boende i huset hela tiden är informerade om vad som händer i huset. 

Stork Housing hjälper er bostadsrättsförening att renovera och måla om trapphusen så att det gör skillnad för de som lever i fastigheten. En väl genomförd trapphusrenovering skapar glädje bland de boende i huset och även för personer som besöker. Det är ingen slump att stora pengar satsas och har investerats på att skapa effektfulla och storslagna entréer genom tiderna. Det gör skillnad.

.  

Varför ska man bry sig om att renovera trapphuset i fastigheten där man bor? 

Om du funderar på det så möts du av ditt trapphus och entré flera gånger per dag. Varför ska man då acceptera ett inspirationslöst trapphus? 

Tänk dig istället att komma hem till en fantastisk entré med ljus och konst och som övergår till ljusa och fräscha trapphus. Det tror vi gör en vardag och ett liv bättre.