Behöver er bostadsrättsförening uppdatera trapphusets utseende eller renovera fasaden? Stork Housing har ett stort team av professionella och dedikerade hantverkare med de behörigheter som krävs för att vi ska kunna utföra alla typer av tjänster som er BRF kan tänkas behöva.

Vill ni förbättra och utveckla medlemmarnas boende, föreningens ekonomi och kvalitetssäkra drift och underhåll? Vi bygger nytt, renoverar, underhåller och utvecklar alla typer av fastigheter och hjälper er bostadsrättsförening med alltifrån konceptualiserade trapphusrenoveringar till byggnation och moderniseringar av vindar, källarförråd och hobbylokaler.

Väljer ni att anlita oss erbjuder vi alltid ett gediget förarbete och en grundlig genomgång av fastighetens attribut för att på bästa sätt skapa lösningar som kombinerar ett tidlöst hantverk med modern säkerhet. Vi återskapar eller utvecklar detaljer, adderar säkerhetslösningar och säkerställer en snygg finish på allt.

Våra hantverkare alltid är certifierade inom Golvbranschens våtrumskontroll (GVK)Säker Vatteninstallation och Elsäkerhetsverket kan du känna dig trygg med att tätskikt, VVS-arbeten och elinstallationer utförs på rätt sätt.

BRF-tjänster

TAKRENOVERING

GOLV

MÅLERIARBETEN

FÖNSTERRENOVERING

ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi hjälper er att skapa något helt nytt och inspirerande åt er bostadsrättsförening.

Anlitar ni oss på Stork Housing kan ni vara trygga med att arbetet utförs på ett kvalitetssäkrat arbetssätt och med ett resultat som baserats på god kunskap och känsla precis så som ni vill ha det. Alltid utan dolda kostnader och extraavgifter.

Certifierade hantverkare

Våra hantverkare har alla de certifikat som krävs för att arbeta med våtrum, el, VVS och måleri och vi utför löpande besiktningar av oberoende besiktningsmän genom hela renoveringen så att ni kan känna er trygga.

Vi håller koll

Vi övervakar och projektleder renoveringen så att ni kan tänka på annat. Som kund hos oss får ni löpande information om projektet och veckovisa statusrapporter.

Inga dolda kostnader

Företag i branschen har ibland lockpriser med dolda kostnader som först redovisas när slutfakturan kommer. Så jobbar inte vi. Vi har alltid ett fast pris utan dolda kostnader.

Renoveringsbloggen

Inspireras av våra inlägg om renoveringar vi genomfört.

Trapphusrenovering utförd i Stockholm av FM Stork Housing ProjektTrapphusrenoveringar
augusti 22, 2018

Trapphusrenovering St Eriksgatan 71

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 22  på Sankt Eriksgatan 71 i Stockholm valde att anlita oss för deras totalrenovering av två trapphus. Vi började med att sätta ihop ett koncept som…
Projekt
augusti 1, 2018

Nybrogatan 57

Totalrenovering av lokal på Östermalm. Vi fick i uppdrag att bygga om en restaurang till en exklusiv hårsalong. Lokalen var utrustad med ett gammalt industrikök och en stor ventilation som…
Totalrenovering Stork Housing Projekt
juli 31, 2018

Fleminggatan 32

Lägenheten på Fleminggatan 32 totalrenoverades av oss på Stork Housing och omfattade allt från flytt av kök till byggnation av Walk-in Closet i sovrum. Eftersom lägenheten var dåligt planerade men…